Bij ons is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk | vrijwilligersorganisatie | onafhankelijk | ANBI | sinds 2015

Verhaal uit de praktijk: reacties van bezoekers

We maken een serie met mooie praktijkvoorbeelden van 5 jaar Werkbank. In deze blog: reacties van bezoekers

Fahima:

Hiermee wil ik alle medewerkers van stichting Werkbank bedanken voor de hulp en steun bij het vinden van een nieuwe baan. Arthur en Rishma jullie zijn toppers mijn speciale dank voor jullie steun en morele aanmoediging. Jullie hebben me overtuigd dat ik de hoop niet op moet geven en het is me uiteindelijk gelukt om een baan te vinden. Daar ben ik heel blij mee. Ik vind de stichting werkbank een beste wegwijzer voor mensen op zoek naar een baan. 

Priya:

Onder begeleiding van stichting werkbank heb ik geleerd mijzelf te presenteren. Dit heb ik geleerd doormiddel van het maken een videopitch.  Dit heeft mij enorm geholpen bij mijn sollicitatie gesprekken.  Complimenten voor de mensen die zich inzetten voor stichting werkbank. Door de  opgedane kennis in de maatschappij hebben ze meer begrip voor je als werkzoekenden. Ze weten exact wat de markt zoekt en op welke gebieden je bij geschoold kan worden.

Maartje:

Stichting Werkbank Drechtsteden heeft mij erg goed geholpen met tips en adviezen voor mijn sollicitatiebrief en cv, ik heb op deze manier mijn brieven kunnen verbeteren. Tevens ben ik geholpen met het upgraden van mijn LinkedIn en hoe ik mijn kwaliteiten het beste kon omschrijven. Ik vond het fijn om naar een plek te kunnen gaan waar ik werd geholpen met mijn vragen. Begin september ben ik bij mijn nieuwe baan begonnen en hierbij heeft de Werkbank een steentje bij meegedragen. Nogmaals bedankt!

Renate:

Ik was één van de personen die langs kwam vandaag om te vertellen dat ik een baan heb gevonden en om de Werkbank Drechtsteden te bedanken voor hun steun, advies en support! Een aanrader voor iedere werkzoekende en dus niet alleen de jonge  werkzoekenden onder ons. 55 jaar en toch een baan gevonden. Is dus mogelijk voor iedereen! Gaat alleen niet vanzelf, veel arbeid verrichten en positief blijven, dan komt het goed!

Rozemarijn:

Graag wil ik alle medewerkers van de Stichting Werkbank Drechtsteden bedanken voor de aangeboden hulp.

Jullie hebben mij de afgelopen maanden geholpen met het opstellen van een goede cv, en sollicitatiebrieven. Dankzij de aangeboden hulp van de Sociale werkbank Drechtsteden heb ik vorige week een vaste baan weten te bemachtigen bij GameWorld in Capelle aan den IJssel.