Bij ons is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk | vrijwilligersorganisatie | onafhankelijk | ANBI | sinds 2015

Koffie bij de Werkbank

Ik zoek personeel

Wij beheren geen vacatures, maar u kunt ze wel met ons delen. Want voor personeel moet je bij de Werkbank zijn, daar komen alleen maar gemotiveerde mensen! Deel uw vacature via de mail of in onze Facebookgroep of ontmoet onze bezoekers in onze werkcafé's. Natuurlijk onder het genot van een bakje koffie. Welkom!

Wij facilitairen ontmoeting

Wij zijn uitdrukkelijk geen nieuw loket, dienst, werkinitiatief of hulpgevende instantie, maar een praktische hulp voor de bezoeker door middel van kennis, ervaring en contacten. Wij plaatsen daarom ook geen werkzoekers bij bedrijven. Wel facilitairen wij "ontmoeting" tussen werkgevers/ opdrachtgevers en werkzoekers. Dit doen we tijdens onze werkcafé's en door het delen van profielen via social media en natuurlijk door het samen solliciteren naar vacatures.

Hulp bij regels en voorzieningen

U kunt als werkgever bij de Werkbank terecht voor kandidaten met diverse achtergronden en uitkeringen. Onze vrijwilligers kunnen u helpen bij het uitleg geven van deze voorzieningen en regels, die soms voor deze kandidaten gelden.