Bij ons is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk | vrijwilligersorganisatie | onafhankelijk | ANBI | sinds 2015

Ik wil sponsoren

De Werkbank heeft een onafhankelijke status. We ontvangen geen overheidsfinanciering en werken volledig met vrijwilligers. We zijn  gebaat bij giften en sponsoring, maar ook bij professionals die op vrijwillige basis iets voor de Werkbank willen betekenen. We zijn gebaat bij giften, maar zijn ook blij met een pak koffie of een dienst vanuit uw bedrijf. Giften zijn nodig om noodzakelijke kosten kunnen blijven betalen: de huur, inventaris, koffie/thee en ons promotiemateriaal. Deels wordt dit bedrag opgehaald via fondsen, deels via particulieren (vrienden) en bedrijven (zakenpartners). Het gaat om ongeveer een bedrag van 7000,- op jaarbasis.

Hoe kunt u betrokken raken?

 1. Vriend worden van de Werkbank

  De Werkbank zoekt 100 vrienden die jaarlijks 50,- euro willen doneren. Geef uzelf op via info@werkbankdrechtsteden.nl en doneer via de donatieknop.

 2. Zakenpartner worden van de Werkbank

  De Werkbank zoekt 10 bedrijven die jaarlijks respectievelijk 500,- euro doneren. Deze bedrijven vormen de sterkhouders van de Werkbank en krijgen daarbij voorrang op het werven van personeel uit de bezoekers van ons Werkcafé. We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Ook is ons businessplan op aanvraag beschikbaar.

  Zowel de vrienden als partners van de Werkbank worden jaarlijks uitgenodigd voor onze Vrienden -en Partnerdag. Onder het genot van een lunch praten we u bij over het afgelopen jaar en vertellen werkzoekers en vrijwilligers hun ervaringen en successen.  

 3. (Eenmalige) donatie

  U kunt ook eenmalig doneren.  U kunt ook uw gift direct overmaken naar onze bankrekening: IBAN NL94 RABO 0325 7137 90. Wij hebben een ANBI-status. Hierdoor is uw gift aftrekbaar van de belasting.

 4. Vrijwilliger/ maatje worden 

  Wij werken met vrijwilligers die vanuit hun professie iets kunnen toevoegen. Dat kan zijn: als maatje met iemand optrekken, helpen bij een bedrijfsplan, kledingadvies, schrijven van een cv of sollicitatiebrief etc.

 5. Boodschappen of een klusje

         Wij zijn natuurlijk ook blij met een pak koffie (bonen) of thee en natuurlijk koekjes. Het helpen bij het schoonmaken of opknappen van het werkcafe. Het ontwerpen van een flyer, hulp bij onze ICT etc.        

       6. Het geven van een workshop