Bij ons is iedereen welkom voor een steuntje in de rug richting werk | vrijwilligersorganisatie | onafhankelijk | ANBI | sinds 2015

Ik wil sponsoren

De Werkbank heeft een onafhankelijke status. We ontvangen geen overheidsfinanciering en werken volledig met vrijwilligers. We zijn  gebaat bij giften en sponsoring. U wordt al "vriend' voor een bedrag van 50 euro per jaar. We zoeken daarnaast 10 grote bedrijven die structureel en op jaarbasis ons willen ondersteunen als zakenpartner.

Deze sponsorgelden zijn bestemd voor de huur, inventaris, koffie/thee en ons promotiemateriaal. Deels wordt dit bedrag opgehaald via fondsen, deels via particulieren (vrienden) en bedrijven (zakenpartners).

Hoe kunt u betrokken raken?

 1. Vriend van de Werkbank

  De Werkbank zoekt 100 vrienden die jaarlijks 50,- euro willen doneren. Geef uzelf op via info@werkbankdrechtsteden.nl en doneer via de donatieknop.

 2. Zakenpartner van de Werkbank

  De Werkbank zoekt 10 bedrijven die jaarlijks respectievelijk 500,- euro doneren. Deze bedrijven vormen de sterkhouders van de Werkbank en krijgen daarbij voorrang op het werven van personeel uit de bezoekers van ons Werkcafé. We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Ook is ons businessplan op aanvraag beschikbaar.

  Zowel de vrienden als partners van de Werkbank worden jaarlijks uitgenodigd voor onze Vrienden -en Partnerdag. Onder het genot van een lunch praten we u bij over het afgelopen jaar en vertellen werkzoekers en vrijwilligers hun ervaringen en successen.

 3. Pro Bono vrijwilliger

  Wij werken met vrijwilligers die vanuit hun professie iets kunnen toevoegen (of met getrainde maatjes). Dat kan zijn: als maatje met iemand optrekken, een workshop geven, helpen bij een bedrijfsplan, kledingadvies, schrijven van een cv of sollicitatiebrief etc.

 4. (Eenmalige) donatie

  U kunt ook eenmalig doneren. Uw donatie wordt afgehandeld via pay.nl. Hier kunt u de betaalmethode kiezen die voor u het beste is. U kunt ook uw gift direct overmaken naar onze bankrekening: IBAN NL94 RABO 0325 7137 90. Wij hebben een ANBI-status. Hierdoor is uw gift aftrekbaar van de belasting.